Wednesday, March 16, 2011

geram sangatsangat..

asalamualaikum..w.b.t, sehat ? da kawen blom ?hahah..
da lme ta update blog kan.. rndurndurndu.. 
aku tahu, even ak tade le sangat ramai followers tapi masih ade gak peminatsusahmati aku yang akan bace post aku ne..
trime kasehkaseh.. hahah..

disebabkan kesibukan yang melanda diri sejak akhir2 ney
..aku tade mase nak update blog+brokband ta btol sejak akhirakhir ney..
banyak sangat benda yang happening ngan tidak happening yang berlaku kat diri aku..
kalaw yang happening 2 memang best la kan, sampai ta egat dunia bagai.... 
tapi bile bnde yang tragis berlaku kat aku, nak nanges pon ade gak.. tapi, ak muhasabahkan diri aku.

.da msok kolej kan, umo da 19 kan, da besaw kan..so ? jangan la prangai mcm budak2 kecik ag..sobsobsob.. ;'( 
tahan j la air mte ney kan..
yang selau jadi mangse dengar maki hamun ak, of kos la, roomate ak yang tercHENta.. syu+ain.. ak syg korg beb ! hahah.. 

jumaat ney ade anugerah dekan kot kat u aku.. u ke ? bukan kolej ? haha, sj nak bg gempak2 sket kan.. DEKAN, mesty penah dengaw perkataaan ne kan.. 




eles r, kwn2 ak banyak dapat dan semestyny besfren ak sendiri..

y selalu g klas ngan ak 2, yang selalu ketok2 kple ak 2 kan..ney 
nak ak tnjuk kan cmne dy selalu pegang kepale ak, mcm pegang bola jaring 2 ? jap2.. tadaa.. ! ne r pic dy... btol kan.. bnde benar.. ak ta penah masok kan bnde2 ta btol dalam story ak..haha.. sory guraw2 mmbe j kot.. heheh..

btol ta ape yang aku citer ?







AKU NAK DEKAN JUGAK !

asal aku x dapat ag r ? usaha aku ta ckop ke selame ne ? ade bnde y ak salah bowat ke ? tapi... REDHa, ape y berlaku, of kos ade hikmah kan.. kan.. so ? insyaAllah, myb, ade kot rezeki aku nnty..amin..... 

p/s : kepade mmmbe2 ak yang dapat anugerah dekan, myb kali ney, aku dduk kat kersi tetamu j tengok korg terime anugerah.. mayb, lenkli..kalw diizin kan.. ak ade sebaris ngan korg utk trime anugerah 2..tidak dilupakan, kepada NN, lenkli, aku teman kan ko pat angerah dekan 2 same2 eh.. heheh..

salam.....
sekian.........

muke aku untuk mngu ney ! tekanan perasaan ! gilerr !



Wednesday, March 9, 2011